Je projectinvesteringen aanwenden voor tastbaar, duurzaam en breed gedragen resultaat.

Download projectmanagement checklist
Path

Gestroomlijnde projecten

Projecten vormen steeds vaker het basisrepertoire voor bedrijven. Een nieuw project betekent vaak dat je op een cruciaal punt in de ontwikkeling van je bedrijf staat. Dit kruispunt leidt tot meer kansen. Maar wellicht herken je ook de uitdagingen:

  • De implementatie stuit op weerstand
  • Je verantwoordelijke manager laat de zaak op zijn beloop
  • De mensen en de middelen zijn niet goed ingezet
  • Onvoorziene ontwikkelingen rijden het project in de wielen

Of het nou om één of meerdere projecten gaat, je maakt elk project tot een succes door te werken met een dedicated lead met kennis, kunde en expertise. Een consultant die het projectmanagement verbetert door processen te standaardiseren en de efficiëntie te optimaliseren. Samen stuur je op strategische doelstellingen en maak je de juiste keuzes om de meeste toegevoegde waarde te genereren.

Boon4Business heeft de kennis en ervaring waarmee jouw onderneming gericht de juiste projecten aangaat en ze tot een succesvol einde brengt. Optimaal resultaat door:

  • Grip & inzicht
  • Keuzes maken
  • Tijdige oplevering en bijsturen
  • Effectief samenwerken
  • Koers zetten en houden

Agile Projectmanagement

Je projecten sneller opleveren om wendbaar en adequaat op externe ontwikkelingen in te kunnen spelen. Lagere kosten, een korte doorlooptijd en een groter draagvlak. Vooral bij projecten waar met gefaseerde oplevering gewerkt wordt en tussentijds wijzigen mogelijk is, biedt de Scrum-variant van de Agile methode uitkomst.

Agile is meer dan een methode: het is een mindset en het vereist visie en strategisch inzicht om gericht de juiste dingen te doen. Van een manager vergt dat vooral faciliterend leiderschap. Boon4Business laat jouw team optimaal presteren door de inzet van de gezamenlijke kennis en kunde van de internationale topexperts in ons consortium.

Projectmanagement door Boon4Business

Boon4Business ondersteunt en adviseert – online of op locatie – in elke fase van je project en je projectstrategie. We zorgen voor het aanleren en implementeren van methodieken als scrum, om zo autonome, zelforganiserende of zelfsturende teams te creëren. Ook na de afronding van het project houden we een vinger aan de pols. We bekijken het effect op de langere termijn; worden nieuwe procedures nog gehanteerd, moeten we iets aanpassen of komt er een vervolg?

Start de transformatie naar winstgevende projecten
Path