Nieuwe ruimte voor creativiteit

Path

Categorie: Nieuws Leestijd: 5 minuten Auteur: Ratna Boon

Als je een nieuw idee hebt, wil je daarmee aan de slag

Je wilt de mogelijkheden verkennen en verschillende invalshoeken bekijken. Je wilt het delen met anderen voor feedback en het genereren van nieuwe inzichten. Kortom, je wilt een inspirerende omgeving om je ideeën te transformeren tot succesvolle plannen.

Dat is de reden waarom Boon4Business is verhuisd. In het modernistische The Student Hotel in Maastricht, hebben zij letterlijk en figuurlijk de ruimte gevonden die ze nodig hebben om aan hun eigen future-proof bedrijf te werken. “Juist tijdens Corona is het essentieel om aan je toekomst te werken. Blijf investeren in jezelf, je klanten, je partners en je onderneming.” Zo licht oprichter Ratna Boon de verhuizing toe.

“We zien dat zowel onze partners als onze klanten ernaar verlangen om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. Om gezellig samen, met een kopje koffie, te kunnen sparren”, aldus Ratna. “Daarom heeft Boon4Business gezocht naar een ruime omgeving waarin iedereen een eigen plek kan creëren. Waar je spontaan bij elkaar langs kunt gaan om van gedachten te wisselen over nieuwe ideeën en concepten. Juist in onze branche is het belangrijk om creatieve collega’s om je heen te hebben aan wie je even een voorstel kunt laten zien en om hun mening en advies kunt vragen.”

Vergane glorie bruist weer

Het Sphinx Eiffelgebouw, waar The Student Hotel is gevestigd, was voorheen onderdeel van één van Maastrichts grootste werkgevers. Het Rijksmonumentale gebouw, dat sinds de sluiting van de fabriek in 2006 in verval was geraakt, werd in 2016 nieuw leven ingeblazen. Sindsdien bruist het hele Sphinxkwartier van creativiteit, met zowel startups als reeds gevestigde bedrijven die volop met de toekomst bezig zijn. Dit is een grote transformatie voor Maastricht, die zich hierdoor nog meer als kennisstad kan profileren daarmee veel hoogopgeleiden en expats aantrekken.

Het Sphinxkwartier bruist weer. Wil jij nieuwe energie in jouw bedrijf? Bel ons op 043 327 2084.

De keuze was dan ook snel gemaakt voor Boon4Business. Transformatie en internationalisering zijn immers deel van hun eigen core business als strategisch partner in projectmanagement. Met als doel hun klanten een nieuwe boost te geven door ze te adviseren en begeleiden in succesvolle transformatieprojecten.

Buiten Boon4Business vind je nog meer bedrijven in The Student Hotel. Allen early adopters van nieuwe technologie, net als Boon4Business zelf, en gericht op onderlinge uitwisseling. Een omgeving die je elke dag nieuwe energie geeft.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen

Veel jonge bedrijven hebben het heel zwaar gehad dit jaar. Boon4Business ging zelf ook pas officieel van start aan het begin van de lock-down, legt Ratna uit: “We waren al met een aantal projecten bezig maar nog niet officieel gestart. Ik moest snel schakelen en ben daarom ook heel blij nu met onze nieuwe locatie.”

Corona-proof

Het Sphinx Eiffelgebouw heeft heel veel ruimte en biedt fantastische corona-proof faciliteiten voor trainingen, workshops, lezingen en brainstorm-sessies. Ook al is thuiswerken de nieuwe norm, een sterke zakelijke thuisbasis blijft belangrijk: “De nieuwe locatie biedt de fysieke ruimte om geheel volgens de 1,5m norm te werken, vergaderen en trainingen te geven. En vooral met ondernemers te sparren over hoe zij hun ambities kunnen omzetten in concrete plannen. Daarnaast zijn er uitstekende videofaciliteiten, waardoor je online meetings makkelijk kunt voeren.”

Informeel

Er hangt een informele, uitnodigende sfeer die de out-of-the-box mindset van Boon4Business weerspiegelt. “Dare to be different”, zegt Ratna met een lach.

The Magician

Boon4Business heeft het merkarchetype “Magician” en daarom past dit gebouw ook bij wie we zijn, hoe we werken en hoe we voor onze klant werken.

Wil jij ook betoverende resultaten? Stuur een bericht naar info@boon4business.com

Path