Internationaal ondernemen als krachtige strategie om de groei van je business te versnellen

Download tips voor startups
Path

Je grenzen verleggen

Je hebt een succesvolle onderneming gecreëerd en daar ben je trots op. Nu is het tijd voor de volgende stap. Je ziet kansen in overvloed en hebt de ambitie om je grenzen te verleggen. Internationale uitbreiding biedt een scala aan voordelen en mogelijkheden. Denk onder andere aan:

  • Internationale naamsbekendheid en merkherkenning verhoogt de verkoop en verruimt potentiële markten nog verder.
  • Stijging van de opbrengsten met substantiële inkomsten in nieuwe markten, die de kosten en risico’s ruimschoots compenseert.
  • Toegang tot internationaal talent. Het aanboren van nieuwe arbeidsmarkten helpt je om een voorsprong te nemen op de concurrentie.
  • Meerwaarde voor je klanten door samenwerking met internationale partners.
  • Seizoensgebonden vraagschommelingen breng je in evenwicht met vraag vanuit anticyclische markten.
  • Wie voorbij de grenzen kijkt, ziet én leert meer. Je leert hoe je concurreert met internationale bedrijven, op hun terrein.

Globalisering is een krachtige motor voor groei en ontwikkeling. Het ontlast je bedrijf van de ups en downs van de binnenlandse economie, geeft je merkimago een boost en verhoogt je omzet substantieel.

Nieuwe markten veroveren

Elke buitenlandexpeditie komt met hindernissen: taalbarrières, culturele verschillen, logistieke uitdagingen, onervarenheid, marketingvraagstukken, een slechte markt-fit en uitdagingen rond de samenstelling en werking van je team.

Boon4Business heeft een uitgebreide oplossing die het werk van jouw schouders haalt.

  • Oprichting: Je definieert je bedrijfsvisie, missie, strategische bedrijfsplanning, global strategy, internationale bedrijfsinfrastructuur en je online en offline presence.
  • Promotie: Je brengt je producten en services op verschillende internationale markten onder de aandacht om ze internationaal of zelfs wereldwijd te af te zetten.
  • Commercialisering: Je verbetert je internationale opbrengsten door verkoop, distributie en R&D-commercialisatie.

Hierin werken we samen met deskundige partners wereldwijd en leveren advies en end-to-endservices voor wereldwijde/internationale handel en distributie. Wij staan je met raad en daad terzijde in je strategie en realisatie en loodsen je door bureaucratische eisen en regelgeving, zodat jij je kunt focussen op groei en creatie.

“I have worked with Mrs. Boon, in Europe, the US and Canada, and have found her one of very few consultancies who can bridge the cultural gap seamlessly with both individuals and groups. Without her work in introducing culture, understanding, and the need for superior performance in collaboration, the teams I have had work with her simply would not have made it as collective units.”

 

– Ruth Johnston Tremblay, Sr. Global Project Manager, Brampton, Ontario, Canada

Werken met lokale experts

Ga je voor internationalisering, waarbij je jouw producten en diensten zoveel mogelijk aanpasbaar maakt voor meerdere internationale markten? Of kies je juist voor lokalisering, waarbij je gericht op de ‘couleur locale’ je aanbod en marketinguitingen aanpast aan een specifieke doelmarkt?

Boon 4 Business werkt met je samen om in kaart te brengen op welke markten jij je het beste richt en hoe, zodat je bedrijf zijn internationale doelstellingen daadwerkelijk realiseert. Boon 4 Business is lean inzetbaar en met een deskundig, wereldwijd partnernetwerk hebben we altijd een lokale expert bij je in de buurt, zowel in Nederland als op locatie in het buitenland.

Je grenzen verleggen biedt ongekende mogelijkheden. Met de juiste strategie, mindset en mensen wordt jouw ambitie om internationaal zaken een groot succes.

Ook je grenzen verleggen? Neem contact op

Path