All-in-one Marketing & Sales platform

Boek een gratis demo
Path

MKB’er klaar voor de groei?

Als MKB’er ben jij klaar voor de volgende stap. Je wilt jouw bedrijf laten groeien. Maar wat zijn eigenlijk de juiste stappen voor jouw situatie? Waar moet je beginnen in het online doolhof van marketing en sales en hoe houd je het overzicht?

Effectieve marketingcampagnes

Marketingcampagnes kunnen duur en tijdrovend zijn. Het is dus essentieel dat je over een goed doordacht marketing- en salesplan en de juiste tools beschikt voordat je begint. Advies en begeleiding van een ervaren marketeer en salesdeskundige besparen je een hoop tijd, geld en frustratie in dit proces.

Grip door data-driven marketing & sales

Boon4Business helpt je de juiste weg te vinden voor jouw business. Voor elke stap in het digitale transformatieproces hebben wij de juiste tools en partners. Jij krijgt dus een plan en haalbare aanpak voor doelgerichte data-driven marketing & sales die precies bij jouw organisatie, doelstellingen en jouw doelgroep past. Zelf geen tijd voor de uitvoering, of een gebrek aan kennis? We kunnen ook de uitvoering oppakken of de sales en marketing activiteiten voor je beheren.

Van online-ontmoeting tot omzet

Boon4Business biedt ondersteuning in alle tactische facetten van het commerciële verandertraject. Van de strategie voor de eerste lead generatie tot aan je actieve marketing en salescampagnes. Met behulp van gebruiksvriendelijke tools laten we je zien hoe jij zelf aan de realisatie van jouw marketing en sales resultaat kan werken. Doelgericht en resultaatgericht, zodat je maximaal rendement uit je campagnes haalt.

Plan een gratis online kennismakingsgesprek

Data-Driven: Geïntegreerde Marketing & Sales

Boon 4 Business levert je een data-driven dashboard dat al je marketing en salesactiviteiten inzichtelijk maakt waardoor jij jouw activiteiten gericht omzet in resultaat. Helder overzicht stelt je in staat de juiste stappen te ondernemen, waardoor je verkoopkosten laag blijven en je grip krijgt op je volledige sales en marketingproces en zodoende op je toekomstige omzetten. Je voert gericht acties uit n.a.v. de adviezen die het systeem je geeft. Gebaseerd op de targets die je zelf instelt, helpt het dashboard je om op het juiste moment bij de juiste doelgroep in beeld en onder de aandacht te zijn.

Haal meer rendement uit je salesleads

Waar sta jij met je leads? Dat wil je in één oogopslag zien, overal en wanneer jij dat wilt. Je wilt weten welke concrete acties je kunt ondernemen om jouw leads naar de volgende aankoopfase te krijgen. En je wilt inzicht in hoe je verschillende marketing en sales campagnes zich tot elkaar verhouden. Boon 4 Business helpt jou deze waardevolle inzichten te krijgen op basis van jouw actuele data waardoor jij op elk moment de juiste beslissing kunt nemen omtrent de te ondernemen actie.

Gerichte acquisitie met professionele begeleiding

Het dashboard is zo in te stellen, dat het past binnen jouw eigen plannen en beschikbaarheid. Met begeleiding van onze deskundigen in de strategie, inrichting en implementatie heb je binnen twee weken volledige grip op hoe je jouw marketing en acquisitietrajecten kunt inzetten om de groei van jouw bedrijf te realiseren.

Boon4Business Consortium

Het Boon4Busines Consortium team dat voor je klaar staat is zorgvuldig geselecteerd.  De jarenlange, internationale ervaring in diverse markten maakt onze partners tot experts in hun vakgebied. Zo hebben we alle kennis onder één dak en bieden we top-level begeleiding en advies op alle aspecten van marketing en sales.

Marketing & Sales Project Management

Onze one-stop-shop biedt ondersteuning voor zowel marketing en salesactiviteiten, als ook verander- en projectmanagement. Zo hebben we altijd de juiste persoon die niet alleen complexe uitdagingen van data-driven marketing & sales begrijpt, maar ook weet hoe jij het beste rendement uit jouw mensen, uit jouw klanten en jouw markt kunt halen. We helpen je met content, ontwerp, strategie en planning zodat je tegen minimale kosten maximaal resultaat behaald en jouw onderneming kan groeien.

Jouw marketing & sales in één. Op de automatische piloot.

Slimme functies die continuïteit, winstgevendheid en groei voor jouw organisatie zeker helpen te stellen. 

Boek een gratis demo

Path