Gratis: Maak jouw EventPlanning Checklist op maat voor elk evenement

Download direct
Path

EventManagement Gids met printklare & herbruikbare checklist 

Bij het plannen en organiseren van een evenement heb je te maken met honderden details in diverse fases. Van de voorbereiding tot en met de logistiek op de dag van het evenement is er veel om bij te houden. Als je al die details zonder ondersteunende, logische planning en checklist uitvoert, zal het evenement chaotisch en stressvol verlopen. 

En dat werkt op z’n zachtst gezegd averechts op het resultaat. Dat is zonde!

Bovendien zijn geen twee evenementen hetzelfde, dus zoiets als een goede one-size-fits-all evenementenplanner bestaat niet. Jouw evenement is uniek en moet uitsteken boven het grote aanbod van happenings. En natuurlijk je doelstellingen realiseren. En een indruk achterlaten, waar mensen nog lang over praten.

Een checklist voor je evenement kan het verschil maken. 

Een aangepaste checklist voor de planning van je eigen event maken zorgt, dat jij in elke fase op koers blijft. Tegelijkertijd verschaft deze de nodige informatie aan het eventteam, waarmee je samen iets memorabels realiseert.
Boon 4 Business biedt je geheel kosteloos een handige gids, inclusief een handige tijdlijn voor je checklist die je kunt printen. Volg de stappen om een checklist op te stellen en jij blijft op het juiste spoor op weg naar een soepele uitvoering. En een succesvol en enerverend event.

Dit is wat je krijgt: 

  • Een gids met 12 stappen én een checklist voor jouw specifieke evenementen, die je elke keer aanpast aan je happening
  • Tips over handige software en tools, die je taken verlichten
  • De op een tijdlijn gebaseerde checklist vul je in bij elk te organiseren event.

Path