Overstijg jezelf én je concurrentie op de vakbeurs en tentoonstelling

Path

Geef je reputatie en naamsbekendheid een boost en kom live in contact met je doelgroep

De vakbeurs behoort tot de populairste platformen om een bedrijf op de markt te presenteren. Het vormt een smeltkroes van professionals uit de branche en geïnteresseerden. Relevant dus om deel te nemen, maar een logistieke en kostbare uitdaging. Als er een beurs of tentoonstelling in het verschiet ligt, werkt jouw team hard om iets moois neer te zetten. Ze zijn druk met de oplevering van je nieuwste model voor presentatie op de beurs, met de documentatie en aanpassing van contracten, met de keynote, enzovoort. Je accountmanagers nodigen al klanten uit en hebben hun beste pak klaarhangen. Je hebt bovendien vast een aantal ideeën voor een beursaanbieding en de opvolging.

Dat is precies wat je wilt, maar het laat weinig tijd voor de inhoudelijke organisatie rondom het evenement. Laat staan voor de details, die deelname tot een succes maken. Je dagelijkse business moet bovendien ook doorlopen. De ervaring leert, dat het beoogde resultaat vaak niet gehaald wordt en er concessies op de uitvoering gedaan zijn, doordat het team druk is met de  bedrijfsmatige voorbereiding. En heel eerlijk, een event als dit organiseren naast je drukke, dagelijkse business is een hele beproeving.

En naarmate beurzen (en tentoonstellingen) zich verder ontwikkelen tot meer intensieve ervaringen, evolueren de marketingstrategieën met hen mee. Met de vele concurrentie, die om de aandacht van diezelfde bezoeker roept, wordt het moeilijk om boven de rest uit te steken.

Moeilijk, maar niet onmogelijk.

Schakel de hulp van een toegewijde projectmanager in, die je adviseert en ontzorgt in alle facetten: van concept, standdesign en organisatie van de beurslogistiek tot en met de uitnodiging, je beursaanbod en de opvolging van nieuwe leads.

Boon 4 Business helpt je bovendien boven de drukte op de vakbeurs uit te stijgen en indruk te maken.

  • Beurs- en tentoonstellingstrategie: het begint bij de selectie van de juiste vakbeurzen of tentoonstellingen via de ontwikkelde doelstellingen. En de marketingstrategie om deze events in te zetten en jullie doelen te behalen
  • Volledig projectbeheer: jouw deelname op de vakbeurs of tentoonstelling organiseert en beheert Boon 4 Business van A tot Z. Jij hoeft je alleen bezig te houden met bezoekers en te genieten
  • On-sitesupport: tijdens de beurs/tentoonstelling is het alle hens aan dek! Boon 4 Business leidt je standpersoneel op, assisteert bij de installatie en verwijdering van het expositiemateriaal en doet dus alle voorbereiding en het zware werk, zodat jij energie hebt om contact te maken met je bezoekers
  • Nazorg: ‘Als het spel voorbij is, kijken we de beelden terug.’ Boon 4 Business levert de financiële rapportage en evaluatie. Deze informatie gebruiken we om je te helpen bij het plannen van de strategie van je volgende beurs of tentoonstelling.

Be the talk of the town!

Met een sterke presentatie op de beurs of tentoonstelling zorg jij ervoor, dat de hele bedrijfstak – en je toekomstige klanten – over je bedrijf blijven praten. Je geeft je reputatie en naamsbekendheid een flinke boost. En dat levert interessante nieuwe leads en contacten op. Laat jouw bedrijfsnaam of merk gonzen tijdens de beurs of tentoonstelling. En lang daarna.

Path