Boost je saleseffect en klantenbinding met een incentive trip

Path

Inspireer en motiveer je mensen en klanten met een absolute ‘lifetime experience’

Je team heeft een topprestatie neergezet. De volgende mijlpaal gehaald, de doelstellingen overtroffen. Je klanten zijn loyaal, nemen steeds meer bij je af en brengen bovendien nieuwe klanten aan. Deze mensen verdienen het om in het zonnetje te staan. Een beloning. En aanmoediging om zo door te gaan, want jij hebt grootse plannen voor de toekomst! Een incentivetrip is een uitstekende manier om je hardwerkende medewerkers, klanten, agenten en distributeurs te belonen en te motiveren om boven zichzelf uit te stijgen. Met een unieke belevenis op een bijzondere locatie schep je een herinnering die bijblijft. Een investering, die zich dubbel en dwars terugverdient!

Wist je dat het woord ‘incentive’ van het Latijn komt? Het staat voor ‘datgene wat de passie aanwakkert.’ Dat is precies wat jij wilt bereiken. Elke incentive is uniek en heeft zijn eigen doel. Boon 4 Business maakt een loyaliteit-, beloning- of incentiveprogramma, dat volledig aansluit bij jouw identiteit en doelstelling. En zorgt voor de communicatie, promotie en administratie. Met een trapsgewijze incentive houd je het risico voor je bedrijf laag. 

Boon 4 Business maakt van jouw incentivetrip een absolute ‘lifetime experience!’

  • Projectplanning en -management: ontwerpen, plannen, organiseren en beheren van begin tot eind. Aan alles wordt gedacht
  • Een enerverende race, waar je bij wilt zijn. Warm je team en klanten van tevoren op en daag ze uit om zich te kwalificeren voor die bijzondere reis 
  • Elke bestemming: Boon 4 Business organiseert luxe reizen en avontuurlijke trips wereldwijd onder het motto ‘Don’t limit the challenges. Challenge the limit’
  • Luxe service: jouw toppers verdienen de Vipbehandeling en dat merken ze! Alles is inbegrepen: gast hosts ter plaatse, arrangementen en verzorging, rondleidingen en excursies, bijzondere, avontuurlijke activiteiten en unieke culinaire ervaringen. Geheel verzorgd bovendien, met luxe vervoer en eersteklas accommodaties.

Positieve business impact

De band verstevigen tussen het management en je topperformers is belangrijk om de prestaties hoog te houden. Waardering tonen voor de loyaliteit van je klanten geeft je sales een boost en verhoogt de klantenbinding. Een incentivetrip genereert het gevoel dat de deelnemers gewaardeerd worden en de kans krijgen om op een hoger niveau mee te denken over je bedrijf of je merk. 

Alle facetten van de reis zijn aan te passen om de band en samenwerking tussen medewerkers onderling en die met het management te stimuleren. En je klanten hongerig te maken naar jouw product of service. Intensief samen ‘on top of each other’s mind’ zijn, dat is het doel van een incentive reis! En dat heeft een positief en voelbaar effect op je team, de onderlinge saamhorigheid, de klantenbinding en uiteindelijk je sales effect.

Heb je nog geen loyaliteits- of beloningsprogramma? Of heb jij nog nooit een incentive trip georganiseerd? Weet je niet waar je moet beginnen? Geen punt! Business 4 Business ontzorgt je volledig: voor, tijdens én na de reis. 

Path