Maak van je conferentie of evenement een enerverende ervaring

Path

Inspireer je doelgroep met een inhoudelijk event

Elk bedrijfsevenement is belangrijk en jij wilt een onuitwisbare indruk maken. En je achterliggende doelstelling behalen. Of het nu gaat om een klein of groot event, zoals de lancering van een product of je avontuur over de grens, een VIP-retraite of een jaarlijkse conferentie, je geeft het professionele prestige mee. Dít is je kans om te netwerken en direct contact te maken met klanten en relaties. Of je medewerkers te laten merken hoe waardevol ze zijn en hen te motiveren om te gaan voor wat komen gaat. Misschien wil je nieuwe investeerders aan boord halen.

Wat de achterliggende doelstelling ook is, jij wilt het goed geregeld, binnen het budget en professioneel. Het evenement moet impact maken. Met een druk gevulde agenda is het een hele uitdaging om dit neer te zetten en je doet het er niet zomaar even bij.

Boon 4 Business adviseert, stippelt de strategie uit, plant en beheer(s)t het hele project.

Flexibel genoeg voor kleine, interne vergaderingen. En robuust genoeg om je grootste conferenties en beurzen aan te kunnen. De Boon 4 Business Event Management Service heeft alles wat jij nodig hebt om jouw onvergetelijke events van start tot finish te ondersteunen. In samenwerking met lokale teams en het wereldwijde partnernetwerk verzorgen we jouw zakelijke evenementen en congressen door heel Europa en daarbuiten.

  • Planning & logistiek: samen creëren we een concept dat volledig aansluit bij je identiteit, evenementdoelen en je verhaal voor de omkadering van het evenement. Zo garandeert  Boon 4 Business een vlekkeloos verloop en een inspirerende ervaring
  • Compleet, online project management: je hebt 24/7 toegang tot de online app, bestaande uit informatie over het evenement, de contracten, budget, agenda’s en tijdlijnen, presentaties en meer voor overzicht en ter info
  • On-sitesupport: locatie, catering, entertainment, AV en decoratie, al deze elementen moeten bij elkaar passen om de zintuigen te prikkelen en de onderliggende doelen te realiseren. Boon 4 Business beheert alle logistiek ter plaatse, inclusief aankomst en vertrek, evenementproductie, registratie, sponsor- en exposantenmanagement, ondersteuning van grondtransport en off-siteactiviteiten
  • Rapportage na afloop: als je event eenmaal achter de rug is, volgen de financiële verantwoording, enquêtes en evaluatie en de ROI-ondersteuning. Want pas als alle doelstellingen gehaald, alle lessen geleerd en de stakeholders blij zijn, is evenement geslaagd.

Boon 4 Business maakt van jouw zakelijke evenement en manifestatie een belevenis die authentiek, boeiend en inspirerend is en past bij jouw intentie en merkidentiteit. Een unieke ervaring die voortleeft in de hoofden van de deelnemers en weerklank zal vinden. Terwijl jij je richt op je klanten, neemt Boon 4 Business het project van ontwerp tot en met de uitvoering op locatie in handen.

Path