Unieke events die jouw bedrijf op de kaart zetten

Start met het plannen van winstgevende events
Path

Jouw bedrijf in de spotlight

Het bereiken van een mijlpaal in je project, de lancering van je nieuwe productlijn, de kick-off van je nieuwe campagne of de opening van je nieuwe vestiging in het buitenland. Elk zakelijk event is belangrijk; het is een kans om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Om van jouw (online) event een groot succes te maken heb je kennis en ervaring nodig in disciplines als communicatie, marketing, logistiek en organisatie. In combinatie met de bevlogenheid en toewijding voor je project en toegang tot de juiste kanalen, wereldwijd. Plus de zorg voor een goed georganiseerde, inspirerende belevenis, die jouw boodschap helder overbrengt en deelnemers uitdaagt.

Boon 4 Business kan de complete organisatie, voorbereiding en uitvoering van jouw bedrijfsevenement uit handen te nemen. Ook op locatie tijdens de uitvoering van het evenement, waardoor jij alle aandacht hebt voor de gasten en zelf geniet.

Events die jouw boodschap uitdragen

Het doel is een evenement neer te zetten dat op authentieke wijze boeiend en inspirerend is. Boon4Business verzorgt je (online) bedrijfsevenementen in Europa en daarbuiten. Wat de gelegenheid ook is, met een lokaal team zorgen we voor een onvergetelijke ervaring, die je identiteit weerspiegelt en het beoogde effect genereert. We creëren een beleving die perfect past bij wat jij wilt uitstralen. 

Wij nemen je, na het eerste overleg, alle taken uit handen op het gebied van ontwerp, planning, online, hotel- en locatieselectie, inrichting en thematisering, entertainment, transport en logistiek. Gedurende het proces houden we je up to date om samen toe te werken naar succesvol evenement.

Boon4Business staat je graag bij in de volgende type evenementen:

Conferentie, bedrijfsevenement en manifestatie

Je wilt optimaal resultaat van die roadshow, dat symposium of de langverwachte, officiële opening van je buitenlandse vestiging. Jouw conferentie of bedrijfsmanifestatie heeft een duidelijke doelstelling en een achterliggende gedachte. Dus wil je dat jouw zakelijke event een belevenis wordt die de deelnemers bijblijft en jouw bedrijf verder brengt. 

Vertel mij meer

Vakbeurs en tentoonstelling

Een beurs of tentoonstelling is een tijdrovende, kostbare aangelegenheid en een logistieke uitdaging. Dus wil je de concurrentie overtroeven en top-of-mind zijn. Jouw stand maakt verbinding met de juiste bezoekers zodat het de winst genereert die je voor ogen hebt. 

Vertel mij meer

Incentive reizen en -programma’s & loyaliteitsprogramma’s

Je topperformers en loyale klanten belonen en aanmoedigen 

Een incentivetrip is een uitgelezen kans om de relatie met je team en klanten te versterken. Met een unieke belevenis op een bijzondere locatie creëer je een herinnering die bijblijft. Een investering die zich dubbel en dwars terugverdient! Je hebt een budget en groepsomvang in gedachten en wilt die ‘absolute lifetime experience’ die inspireert, prikkelt én motiveert.

Boon4Business helpt je vanaf het concept tot en met de uitvoering op locatie. Binnen Europa en daarbuiten.

Vertel mij meer
Path