Eventmanagement: de creatie van een onvergetelijke belevenis

Download eventplanning checklist
Path

Eventmanagement is een vak

Elk zakelijk event is belangrijk. Of het nou gaat om die mijlpaal in je project, de lancering van je nieuwe productlijn, de kick-off van je nieuwe campagne en de workshops daaromheen, je deelname op een vakbeurs of de opening van je nieuwe vestiging in het buitenland. 

Het kan geen ondergeschoven klus voor je verkoper of receptioniste zijn. Een renderend en doeltreffend evenement plan je immers niet zomaar even. Jij wilt je achterliggende ambitie waarmaken en een onuitwisbare indruk achterlaten. 

Om van jouw online of live event echt een succes te maken heb je kennis en ervaring in disciplines als communicatie, marketing, logistiek en organisatie nodig. In combinatie met de bevlogenheid en toewijding voor je project en toegang tot de juiste kanalen, wereldwijd. Plus de zorg voor een goed georganiseerde, inspirerende belevenis, die je boodschap helder overbrengt en deelnemers uitdaagt.

Boon 4 Business kan de complete organisatie, voorbereiding en uitvoering van jouw bedrijfsevenement uit handen te nemen. Ook op locatie tijdens de uitvoering van het evenement, waardoor jij alle aandacht hebt voor de gasten en zelf geniet.  

Elk evenement is uniek en heeft zijn eigen oogmerk

Het is een kunst om een evenement neer te zetten, dat op authentieke wijze boeiend en inspirerend is. Boon 4 Business verzorgt je bedrijfsevenementen in Europa en daarbuiten. Ook online. Of het nu gaat om een incentiveprogramma, productlancering, conferentie of galadiner, met een lokaal team zorg ik voor een onvergetelijke ervaring, die je identiteit weerspiegelt en het beoogde effect genereert. We creëren een beleving die perfect past bij wat jij wilt uitstralen. 

De diensten omvatten onder meer ontwerp, planning, online, hotel- en locatieselectie, inrichting en thematisering, entertainment, transport en logistiek. Jij hebt er geen omkijken naar.

Boon 4 Business staat je graag bij in de volgende type evenementen.

Conferentie, bedrijfsevenement en manifestatie

Geef hun stof om nog lang over na te praten

Jouw netwerkbijeenkomst mag niet een van de zovelen zijn. Je wilt dat die roadshow, dat symposium of de langverwachte, officiële opening van je buitenlandse vestiging meer oplevert dan een stapel visitekaartjes en een dozijn halve afspraken. Jouw conferentie of bedrijfsmanifestatie heeft een duidelijke doelstelling en een achterliggende gedachte. Jij wilt dat jouw zakelijke event een belevenis wordt, die de deelnemers bijblijft. En hen en jouw bedrijf verder brengt. 

Vertel mij meer

Vakbeurs en tentoonstelling

Je concurrentie overtroeven en top-of-mind zijn

Deelnemen aan een innovatieve vakbeurs of tentoonstelling gaat verder dan het uitdelen van flyers, die voor altijd in een tas verdwijnen. Een beurs of tentoonstelling is een tijdrovende, kostbare aangelegenheid en een logistieke uitdaging. En jij wilt resultaat zien. Uitsteken boven de rest. Jouw stand moet echte verbinding met de juiste bezoekers opleveren en de investering moet renderen. 

Vertel mij meer

Incentive reizen en -programma’s & Loyaliteitsprogramma’s

Je topperformers en loyale klanten belonen en aanmoedigen 

Een incentivetrip is een uitgelezen kans om de relatie met je team en klanten te versterken. Met een unieke belevenis op een bijzondere locatie creëer je een herinnering die bijblijft met een investering, die zich dubbel en dwars terugverdient! Je hebt een budget en groepsomvang in gedachten, maar hoe creëer je die ‘absolute lifetime experience’ die inspireert, prikkelt én motiveert? Boon 4 Business helpt je vanaf het concept tot en met de uitvoering op locatie. Binnen Europa en daarbuiten.

Vertel mij meer
Path