Maak kennis met de Boon4Business Consortium partners

Path

Marco Dumont

Senior-adviseur digitale verandering

Veranderingen in ICT zijn organisatieveranderingen en andersom.

Het wijzigen van ICT is een organisatiewijziging want ICT is immers overal. Ik ben een ervaren executive digital coach met verstand van ICT én organisatieverandering en IT; privacy, stakeholders, business, processen, informatie en data. Binnen Boon4Business begeleid ik jouw implementatie zodat de organisatievisie, -missie, -waarden, werkwijze en strategie worden verbonden. Met als doel om de potentiële business waarde om te zetten naar informatie met reële opbrengsten, door middel van een digitale transformatie. Wij geven de data handen en voeten en vleugels. Mijn carrière begon ongeveer 30 jaar geleden als operator in fabrieken. Mijn verdiensten in het bedrijfsleven zijn gebaseerd op verschillende succesvolle startups, zijn rol(len) als interim-manager, IT-Coach en als Strategisch Adviseur ICT en Organisatieverandering.

In mijn vrije tijd studeer ik en heb inmiddels 2 mastertitels Master of Science in Business Process Management en IT, Master of Science in Project Management en ben een Bachelor in Informatie en Communicatie. En ga waarschijnlijk promoveren...

Marco in beeld marco@boon4business.com

Petra Belgraver

Senior Adviseur Lerende Organisatie

De verandering is al gaande! Ben jij ermee in verbinding?

Zonder leren geen performance en geen groei. Door organisatiebreed jullie digital skills te ontwikkelen verandert ieders kijk op de wereld en het vertrouwen om initiatief te nemen op de vragen en ontwikkelingen die op iedereen af komen.

Ik ben een ervaren organisatiecoach en trainer met een passie voor leren en ontwikkelen bij digitale transformatie. Vanuit Boon4Business begeleid ik jullie organisatieverandering vanuit de mensgerichte kant; het faciliteren van de formele en informele interactie over de betekenis en toepassing van digitalisering voor je strategie, projecten en processen. En het vergroten van de kwaliteit van die interactie door het trainen en toepassen van relevante digital skills.

Mijn professionele loopbaan kenmerkt zich door coördineren, leren en ICT. Beginnend als platformdirecteur via coördinator en docent bij de Hogeschool Utrecht tot coach van organisatieontwikkeling na het behalen van mijn Master Organisatiecoaching.
Sinds 2018 werk ik als zelfstandig organisatiecoach en trainer.

Petra in beeld petra@boon4business.com

Jo Warnier

Commercieel Strateeg

Wie ben ik? Een ervaren rot op hoger algemeen managementniveau met nadruk op Commercie en Business Development die zijn (internationale) werkervaring en persoonlijkheidskenmerken graag aan jou als ondernemer aanbiedt zodat jij de gestelde commerciële doelen kunt realiseren. Zelf betitel ik mij als een ondernemende en behulpzame coach die op basis van heldere analyses en gezond verstand jouw organisatie een duw in de rug geeft om jouw bedrijfsdoelen te realiseren.

Jouw uitdaging is ons vertrekpunt. Loop jij continue met goede en innovatieve ideeën in je hoofd, maar komt het er door de dagdagelijkse beslommeringen niet van? Dan ben jij bij mij aan het goede adres. Graag help ik jou om die ideeën van de tekentafel af te krijgen. Met mijn business development ervaring help ik jou om op een gestructureerde manier jouw bedrijfs- en verdienmodel in te richten zodat deze ook succesvol in de markt gezet kunnen worden. Geen blabla-verhalen of theoretische ‘omgevallen boekenkast’-kennis, maar ik gebruik pragmatische, bewezen en resultaatgerichte methodieken. Zo wil ik jou verder helpen om jouw doel te realiseren. Van idee tot uitvoering! Mijn opdrachtgevers staan voor mij centraal. Als dat ook voor jou geldt dan hebben wij in ieder geval al een uitstekend vertrekpunt en bouwen wij samen aan jouw organisatie.

Samen met mijn Boon4Business collega’s beschikken wij over nog meer slagkracht om jou verder te helpen. Zin om eens vrijblijvend inspiratie op te doen? Laat maar weten. Ik kom graag!

Jo in beeld jo@boon4business.com

Remco Houten

Designer / grafisch vormgever

Stijlvol, modern, elegant. Visual identity, branding en webdesign. Dat is de essentie. De kenmerkende sfeer en het karakter van het desbetreffende project wordt vertaald naar een visueel verbluffend ontwerp. Eindresultaten met een unieke en eigen uitstraling door middel van scherpzinnige grafische vormgeving. In samenwerking met de juiste gespecialiseerde Boon 4 Business consortium partners, wordt telkens weer een hoge dosis passie en precisie verwerkt in elke nieuwe uitdaging. De perfecte balans. Dat is Noir.

Betrokken, toegankelijk, perfectionistisch. Met een frisse blik en oog voor detail start ik elk project. De basis is zwart en vanuit hier barst de creativiteit los. Vervolgens neem ik de klant mee in een verhaal, waarbij betrokkenheid voorop staat en er samengewerkt wordt naar het gewenste eindresultaat. Maar dat is niet alles. Een goede kop koffie en een inspirerende, funky playlist mogen niet ontbreken. Dat is Remco.

Remco in beeld remco@boon4business.com

Frank Aretz

Growth Expert

Gepassioneerd over het creëren van stabiele Marketing & Sales omgevingen bij bedrijven, ontstaan door een faillissement wat ik zelf als ondernemer heb meegemaakt. Sinds 2005 ben ik ondernemer, sinds 2009 1 dag per week docent aan de International Business School Maastricht van Zuyd Hogeschool. Vanuit de rol als docent ben ik regelmatig gevraagd om bij diverse universiteiten in de wereld te praten over mijn specialiteit namelijk het methodisch en procesmatig inrichten van het marketing & sales proces bij bedrijven. Met al deze kennis ging het toch mis bij mijn eigen bedrijf, een bedrijf met 25 mensen in dienst waarvoor ik zelf het faillissement moest aanvragen.

Sinds 2016 werk ik met een eigen wetenschappelijk getoetst marketing & Sales framework waarbij ik met mijn bedrijf Suppilo bedrijven verder help in het op een stabiele manier verwezenlijken van hun groeiambities: Dat is waarom ik elke ochtend opsta en met veel plezier naar mijn werk ga. Mijn bijdrage binnen het Boon4Business Consortium zal dan ook vanuit deze invalshoek zijn: Stabiele omgevingen creëren bij bedrijven die hun doelstellingen willen realiseren.

Frank in beeld frank@boon4business.com

Tosca Kromwijk

Business Consultant HR & Interim Management

Mijn kracht ligt in het verbinden; in de grootste zin van het woord, creëer ik sterke en constructieve verstandhoudingen en samenwerking tussen organisaties, hun medewerkers en externe partijen of personen. En dit verbindende element laat ik ook terugkomen in jouw verandervraagstuk. Ik zorg voor een goede verbinding en daarmee uitwisseling tussen de diverse lagen en afdelingen binnen je bedrijf om zo optimale samenwerking en uitwisseling van kennis en kunde te waarborgen? Mis je een belangrijke schakel in je team? Dan zorg ik ervoor dat de juiste persoon aansluit. Dat werkt pas efficiënt!

We bepalen samen welke interacties van belang zijn, kijken hoe we dit best invullen, welke skill, kennis of sociale gaps er zijn en zoeken indien nodig de juiste mensen erbij om jouw team te versterken. Benieuwd naar wat ik kan betekenen voor jullie organisatie op het gebied van HR Change management en matchmaking? Stuur mij een bericht en dan neem ik contact met jou op.

Tosca in beeld tosca@boon4business.com

Armand Lejeune

Manager learning & development | trainer | coach

Mijn naam is Armand Lejeune en ik ben eigenaar van Cerudio training & coaching. Samen met een team van gepassioneerde trainers en coaches begeleiden wij individuen en teams om het beste uit zichzelf te halen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, samenwerking en communicatie met zowel de interne- als de externe klant. Naast het overbrengen van toepasbare kennis, vinden wij het belangrijk om onszelf overbodig te maken. Hiermee bedoelen wij dat het ons streven is om deelnemers te voorzien van concrete tips, technieken en dus handvaten om in de praktijk zelf sturing te kunnen geven aan het eigen handelen, reflecteren en doorlopende leerproces. Wij zijn van mening dat het goed is voor iedere professional om continue te blijven investeren in verbeteringen en veranderingen en dat het van lef betuigd om hier zo nu en dan bij stil te staan. Wij omarmen dan ook het standpunt “even stilstaan, een hele vooruitgang!”

Wij zijn er trots op om deel uit te mogen maken van Boon 4 Business waar wij vanuit onze professie, toegevoegde waarde kunnen geven aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en de training en coaching van klantteams tijdens veranderingstrajecten. Juist omdat vanuit verschillende invalshoeken wordt gekeken naar een specifieke bedrijfssituatie, zien we steeds weer dat een totaaloplossing geboden wordt aan bedrijven waarmee op de korte, middel en lange termijn duurzame resultaten worden geboekt. Kort Gezegd, topsport voor organisaties die voor goud willen gaan.

Armand in beeld armand@boon4business.com

Ger Zinken

Sales adviseur maakindustrie

Verandering geeft energie. Alles veranderd, voortdurend. De veranderende omgeving heb je niet in de hand maar wel jouw reactie hierop. Ik help ondernemers, salesteams en bedrijven om een omgeving te creëren waarin verandering wordt omarmd. Samen zorgen we ervoor dat je je omgeving kent (lees ook je potentiële klanten en concurrenten) en bouwen we aan een organisatie die hier adequaat op kan reageren. Duurzaam.

In de dagelijkse praktijk zie ik grote kansen voor de maakindustrie in de aanpak van marketing en sales. Wij helpen jou om grip te krijgen op het sales en marketingproces als een geheel, waardoor jouw verkopers actief en effectief aan de slag kunnen met nieuwe klanten. Voordat je salesteam aan de slag kan met kansrijke leads is het van belang dat de juiste potentiele klanten worden geïdentificeerd, hun interesse gewekt wordt en dat ze worden ‘opgewarmd’. De oriëntatie van je klant begint immers lang voordat hij een aanvraag in de markt zet. Je wilt weten wanneer er een behoefte ontstaat bij je klant. Er vroeg bij zijn en jouw potentiële klant begeleiden in zijn aankoop overwegingen. Ik help je om dit proces van eerste behoefte tot aankoop te beheersen.

Als engineering consultant adviseer ik al 25 jaar bedrijfsleiders in de industrie over hoe ze kosten kunnen besparen en kwaliteit kunnen verbeteren door te investeren in de juiste bedrijfsmiddelen.

Met Boon4Business help ik verkoopmanagers om hun marketing & sales proces zo in te richten dat ze voortdurend inzicht hebben in hun sales prestaties waardoor ze gericht actie kunnen ondernemen wanneer dat nodig is en toekomstige commerciële bedrijfsdoelstellingen kunnen forecasten.

Ger in beeld ger@boon4business.com

Tom Koppelman

Directeur en ontwikkelaar Business Fitscan

Hallo ik ben Tom Koppelman en heb in mijn werkzame leven in vele verschillende disciplines gewerkt van boekhouding/controlling tot marketing en van ICT tot verkoop, in staffuncties, lijnfuncties en directiefuncties, bij diverse bedrijven zoals a.s.r., Robeco, Webhelp, Loyalis en ABP. De rode draad was en is nog altijd verbeteren door veranderen.

Al deze – meer dan 40 jaar lange – ervaring heb ik gebruikt om organisaties te helpen bij veranderingen door het inzichtelijk maken van verandervermogen en te adviseren hoe dat in te zetten om de organisatie te versterken en daarmee de concurrentiepositie. Deze kennis is i.s.m. RenM|Matrix omgezet in een zeer praktische en gedegen aanpak: Business Fitscan.

Zodat de partners van Boon 4 Business deze ervaring en kennis kunnen inzetten om nog effectiever te kunnen bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie zoals groei en innovatie en bij bedrijfstransformaties. Vanuit het consortium ondersteun ik u bij de inzet van de Business Fitscan.

Tom in beeld tom@boon4business.com

Jesse Boon

International Sales Growth Strategist

Met mijn international business bachelor vers op zak reisde ik al op jonge leeftijd door de Benelux om consumer electronics zoals televisies, laptops te verkopen voor verschillende gerenommeerde retailketens. Ik ontdekte al gauw dat sales in mijn bloed zit en ik ontwikkelde een passie voor het scherp zetten van sales strategieën hetgeen leidde tot uitstekende verkoopresultaten voor mijn klanten. Terwijl ik het toen nog geen naam kon geven, was ik constant in de weer met commercial excellence.

Mijn avontuur drang en commerciële drift hebben mij al gauw over de internationale grenzen gebracht waarbij ik de laatste 5 jaar in Zuidoost Azië heb gewoond. In die tijd heb ik met veel plezier en succes mijn ondernemingen in Indonesië gestart. De lokale behoefte aan advies en begeleiding op het gebied verkoop en service heeft geleid tot mijn bedrijf ‘Beyond Growth’ (BG) training & consultancy dat zijn hoofdzetel in Jakarta vindt.

Vanuit BG adviseren en ondersteunen we lokale en internationale bedrijven, overheidsinstanties en startups om hun mensen beter te laten communiceren waardoor ze meer rendement halen uit hun verkooporganisatie en uit hun mensen door effectief faciliterend leiderschap.

Mijn kennis is niet enkel gebaseerd op wetenschappelijke feiten, maar op praktische ervaring. Ik hanteer methodes die jouw mensen maandagochtend om 9 uur direct kunnen toepassen. Mijn motto ik ben een ondernemer die geleerd heeft hoe je effectief traint, en zeker niet andersom!

Inmiddels woon ik permanent in Nederland met de vrouw van mijn dromen die ik aldaar tegen het lijf liep. Ook in Nederland zet ik als partner in het Boon 4 Business Consortium mijn kennis en internationale ervaring in het bedrijfsleven in om organisaties te helpen hun commerciële kansen en ambities in de Zuidoost Aziatische markt om te zetten in harde resultaten.

Ik krijg er energie van om op een strategisch niveau met jou mee te denken om jouw organisatie commercieel te laten groeien. We concentreren ons niet enkel op het strategische en tactische level, maar helpen jou om jouw visie om te zetten in een praktisch uitvoerbaar plan. Samen zorgen we ervoor dat je mensen op een lijn te zitten en de operationele laag van de organisatie het verhaal even strak beleeft en kan communiceren als de C-Suite.

Jesse in beeld jesse@boon4business.com

Ratna Boon

Int. Project & Change Consultant Duurzame Bedrijfsinnovaties

Met jou je successen vieren geeft mij energie. Als projectmanager werk ik graag met jou en je team om je projecten te doen slagen. Vanuit jarenlange ervaring begeleid ik met advies en ondersteuning de transformatie van jouw business. Elk verandertraject in je organisatie draait om zowel de processen als de mensen. Daarnaast vormt een heldere en gedragen strategie de basis van elk succesvol project.

Daarom zorgen we samen ervoor dat we vanuit die strategie draagvlak creëren onder alle stakeholders zodat het hele traject aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen.
Ik heb de harde én zachte skills die nodig zijn om inhoudelijk tot de kern te komen en buy-in te krijgen om zaken structureel te verbeteren. Zo boek je niet alleen bij dat ene project resultaat, maar blijf je ook op lange termijn topprestaties leveren.

Vanaf de start van mijn loopbaan, ruim 25 jaar geleden, ben ik al werkzaam in de internationale zakenwereld. Als teammanager heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in marketing, sales en service. Ik heb sturing gegeven bij ingrijpende transities en de bijkomende nieuwe werkprocessen, systemen en personele bezetting opgezet.

Deze vaardigheden blijf ik inzetten om een premium klantenservice met de hoogste kwaliteitsnormen te leveren. Door te werken met de nieuwste technologieën, tools, methodologieën en inzichten lukt het telkens weer echt een verschil te maken. Als business development manager ben ik veel betrokken bij diverse innovatiegerichte netwerken en ontwikkelingsgroepen waar jij als mijn klant van profiteert.

Zo heb ik een wereldwijd netwerk opgebouwd aan experts, om mijn klanten op elk gebied te kunnen ondersteunen, waar ook ter wereld. En door mijn klanten en partners te blijven inspireren en enthousiasmeren geniet ik telkens weer van hun successen. Mag ik een keer met jou vieren?

Ratna in beeld ratna@boon4business.com

Joël Grassère

Online Culture: Art, Media and Society Junior

Als jonge online culture: Art, Media en Society Junior met een achtergrond in digitale media help ik klanten om hun doelgroep te bereiken vanuit een modern perspectief.
Veel ondernemers en andere organisaties vinden het lastig om de mensen die zij willen bereiken positief te benaderen. Ondernemers die een nieuw soort klanten willen en organisaties die jongeren willen benaderen zijn hier voorbeelden van. Zij weten vaak niet op welke wijze zij gebruik kunnen maken van specifieke media. Aspecten zoals taalgebruik, design en platform selectie spelen hier allemaal in mee. Door jouw berichten aan te passen op je doelgroep kun je sneller en zonder frustraties je doelen bereiken.

Ik kan, door de culturele aspecten achter jouw doelgroep te begrijpen, een sluitend advies geven over hoe hen te benaderen. Daarbij gebruik ik mijn extensive kennis over het internet en hoe mensen communiceren met elkaar. Nieuwe vormen van communicatie zoals meme's en TikTok's horen hierbij. Ik help je deze nieuwe tools in te zetten om zo het engagement te verhogen. Zo zorg ik ervoor dat jouw publiek je boodschap niet alleen begrijpt, maar zich er ook betrokken bij voelt. Hiervoor zet ik zowel mijn academische achtergrond als ook mijn praktische ervaring in. Ik ben voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan deze direct toepassen. Daarom zijn mijn meerdere academische publicaties van praktische aard. Dus als jonge leergierige en breedontwikkelde junior heb ik de skills om jou in de taal van je doelgroep te laten spreken.

Joël in beeld joel@boon4business.com

Macy-Lynn Lytsman Piernbaum

Website specialist

Als website specialist binnen het Consortium focus ik mij op het behalen van online resultaat met oplossingen die werken.

Door middel van een maatwerk oplossing zorgen we er samen voor dat je website écht bij jou en en je bedrijf past en dat je hier het maximaal haalbare resultaat uit kunt halen, echter zijn er ook zeker mogelijkheden als je (nog) niet op zoek bent naar een maatwerk oplossing. Ongeacht welke oplossing je kiest wordt je website of webshop 'SEO-ready' geleverd, zodat je een goede basis hebt om je online positie te versterken.

Heb je een mooi project in gedachten? Laten we er over sparren!

macy-Lynn@boon4business.com
Path