Path

“Na het eerste gesprek begreep Boon4Business precies wat ik persoonlijk én wij als organisatie nodig hadden en zorgde voor de juiste partner die mij kritisch op het goede pad wist te brengen – en te houden. Deze digitale transformatie hadden we nooit alleen kunnen realiseren.”

Nol Roos, CEO

Toekomstbestendig bedrijf

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf toekomstbestendig is, moet je talloze aspecten in de bedrijfsvoering goed hebben georganiseerd en in de gaten houden. Je hebt een duidelijke strategie nodig met haalbare doelen. Daarnaast wil je ervoor zorgen dat je kunt vertrouwen op de betrokkenheid van je medewerkers. Jullie gaan er immers samen aan werken om de benodigde veranderingen door te voeren en toe te passen zodat je een duurzame en winstgevende toekomst kunt opbouwen.

Hiervoor heb je natuurlijk de juiste capaciteit en vaardigheden nodig. Daarom bevat het Boon4Business consortium niet alleen verander- en projectmanagers, maar ook business developers, dataspecialisten en sales en marketing adviseurs.

Hoe fijn is het dan als je voor elk onderdeel kunt samenwerken met een ervaren en gerenommeerde vakdeskundige die jou voorziet van het juiste advies en de nodige begeleiding geeft om tot het beste resultaat – het creëren van een winstgevend en duurzaam bedrijf – te komen?

Van digitale transitie naar digitale transformatie

Iedere transformatie begint met een eerste stap. Deze stap moet de juiste zijn in de goede richting! Daarom heb je een adviseur nodig die jouw markt kent, jouw uitdagingen begrijpt en de kansen inziet. Of jouw grootse uitdaging in je workflow processen zit of in je acquisitietrajecten, Boon4Business koppelt je aan de juiste partner met de kennis en ervaring om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen.

We beginnen met een grondige analyse van je huidige organisatie, informatievoorziening, de techniek en de processen. We kijken naar de skillsets van talenten die in de organisatie aanwezig zijn. Waar nodig helpen we je heldere lange termijn doelstellingen te formuleren zo dat we samen een gericht plan van aanpak kunnen uitwerken.

Gerichte aanpak per bedrijfsonderdeel en organisatieniveau

Vervolgens gaan we de diepte in op verschillende gebieden, waaronder marketing en sales. Zo zorgen we ervoor dat plannen worden geïmplementeerd en de doelen worden bereikt.

Een robuuste organisatie

Hierbij verleggen we verantwoordelijkheden van het management naar de onderliggende niveaus. Deze aanpak bevordert betrokkenheid en verhoogt de kans op succes.

Het is in eenieders belang dat de nodige veranderingen zo rustig mogelijk verlopen. Daarom vragen we inbreng en ideeën uit alle niveaus en functies van de organisatie. Op die manier creëer je verantwoordelijkheid, betrokkenheid en eigenaarschap voor iedereen. Dit resulteert in een personeelsbestand dat dynamischer, gerichter en productiever is. Bovendien wordt een positieve bedrijfscultuur versterkt door voortdurende verbetering.

Alle experts bij de hand

Met het inschakelen van Boon4Business haal je een zeer uitgebreid en ervaren team aan experts in huis, die hun sporen in hun vakgebied reeds verdiend hebben. Met kennis van de meest recente ontwikkelingen in alle facetten van het digitale transformatieproces in uiteenlopende sectoren. Het Boon4Business consortium bestaat uit gepassioneerde topadviseurs, trainers, velddeskundigen en onderzoekers. In combinatie met een nauwe samenwerking met hogeschool docenten, zijn onze projecten een unieke mix van bedrijfsstrategie, winstcreatie en inzicht in menselijk gedrag.

Onze missie is om de status quo te verleggen, vooruitgang mogelijk te maken, medewerkers te empoweren en meetbare verbeteringen aan te brengen bij elk bedrijf waarmee we samenwerken.

Succesvol veranderen is de kern van alles wat we doen, en onze maatwerkoplossingen zijn ontworpen om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en het veranderingsproces in teams, afdelingen, ondernemingen en organisaties te managen en tot een meetbaar succes te brengen.

Boek een gratis online kennismakingafspraak

Path