Path

“Met onze Business Fitscan heeft Boon4Business mij meteen inzicht gegeven in waar we snel verbeteringen konden implementeren om de nodige verandering en dus het groeitraject makkelijker en gestructureerder te realiseren.”

Gerrit Eikelboom, Owner, Printweb.nl

Klaar voor de groei?

Je weet welke doelen je wilt bereiken met je bedrijf, maar heb je ook al bedacht hoe de weg er naartoe eruitziet? Welke obstakels en uitdagingen je gaat tegenkomen en wat je daaraan kunt doen? Weet je wat je eerst moet veranderen om de nodige groei te realiseren.

Stap 1: Inzicht

Wanneer je inzicht hebt in de valkuilen en risico’s binnen je huidige organisatie weet je ook vooraf hoe je je groeipad moet uitstippelen. Zo heb je een veel grotere kans op succes, tijdwinst en kostenbesparing. De Business Fitscan MKB+ geeft jou en je organisatie de kennis en de kracht om vooruit te kijken en te anticiperen op de uitdagingen die je te wachten staan.

Stap 2: Onderbouwing

Wat betekenen deze inzichten? Door het verandervermogen van jouw business op basis van een wetenschappelijke methode in kaart te brengen, weet je hoe en waar je kunt veranderen. Jouw vermogen om te veranderen is namelijk van doorslaggevend belang voor het behalen van je doelen. Maar wees niet bang. Dit hoef je niet alleen te doen!

Stap 3: Analyse

De grondige analyses van de Business Fitscan MKB+ worden uitgevoerd door één van onze ervaren consultants uit jouw sector. Zo krijg je direct overzicht van de mogelijke en de noodzakelijke veranderprocessen binnen je bedrijf. Oorzaken, risico’s en valkuilen in relatie tot verandering worden vakkundig en snel in kaart gebracht. Vervolgens neemt je verandercoach de bevindingen zorgvuldig met je door.

Stap 4: Communicatie

Veranderen brengt vaak onrust met zich mee. Heldere communicatie via de juiste kanalen met alle stakeholders zorgt voor duidelijkheid waardoor de betrokkenheid tegelijkertijd enorm toeneemt. We bouwen namelijk samen met jou én je medewerkers jullie gemeenschappelijke toekomst.

Stap 5: Resultaat

De Business Fitscan MKB+ geeft jullie de concrete handvatten om de juiste stappen te nemen in de praktijk. Daarnaast wordt het hele proces begeleid door jouw persoonlijke team van adviseurs, dat ervoor zorgt dat jullie doelgericht aan de slag gaan om de beoogde transitie te maken richting een toekomstbestendige organisatie.

Business Fitscan toont vooraf de valkuilen in het veranderproces, zodat die kunnen worden vermeden of gedempt*

* vergroot slagingskans, bespaart onnodig tijdverlies, verspilling en ergernis

Ben jij klaar voor de groei?

Kom er snel achter door een afspraak te maken voor de Business Fitscan.

Maak een gratis online afspraak

Path